- Místní kola - budou probíhat v průběhu ledna až března 2023 Vítězové se pak utkají v kolech regionálních a jeho vítězové pak v národním kole. Absolutní vítězné družstvo bude naši zemi reprezentovat v mezinárodním kole. Přihlásit se můžete zde.

- Regionální kola - vítězná družstva z každé kategorie z místních kol se utkají v regionálním kole, kterých bude celkem šest (Brno, Hranice, Písek, Trutnov, Žlutice, Praha) a budou probíhat v průběhu dubna a května 2023.

- Národní kolo - vítězná družstva z každé kategorie z regionálních kol se spolu utkají v národním kole, které proběhne v červnu 2023 v Kostelci nad Černými lesy v prostorách Fakulty lesnické a dřevařské České zemědělské univerzity v Praze (FLD ČZU v Praze). Další informace s přesným harmonogramem a kontaktem na pořadatele národního kola budou vyvěšeny. Doporučené studijní materiály najdete zde.

- Mezinárodní kolo - vítězná družstva z každé kategorie z regionálních kol se spolu utkají v národním kole, které proběhne v září 2023.

 

- Průběh všech kol je obdobný.

- Soutěžící družstva po písemném testu ověří povědomí o rostlinách, živočiších vyskytujících se v lese a v jeho blízkosti a dalších praktických dovedností.

- V národním a mezinárodním kole je využit anglický jazyk.

- Pro soutěžící i s doprovodem je v regionálních kolech připraveno zdarma občerstvení, u národního kola i ubytování.

 - Vítězné družstvo národního kola má i s doprovodem hrazenou účast na mezinárodním kole.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Česká lesnická společnost  Ministerstvo zemědělství  Lesy ČR Vojenské lesy a statky  PEFC

  ČLA Image result for lesnická škola logo SLŠŽ